Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Rap Rural

Bewis De La Rosa

27/04/2024 - 19:00h

CC Can Basté

Música

Durada: 70 minuts / Idioma: castellà

Edat recomanada: Públic general

L’amor i el món rural són els dos eixos d’Amor más que nunca, el primer disc de Bewis de la Rosa que presenta, en directe, al circuit.

L’univers musical i escènic de Bewis de la Rosa té clares referències a la tradició manxega, el seu lloc de naixement, on música, dansa i performance s'entrellacen. Al costat del so del productor musical G. Rams, hi trobem elements del rap, hip-hop, latin i folklore, amb unes lletres carregades de discurs on apareixen el pensament crític, el transfeminisme, el decreixement, la ferida històrica i la salut mental.

Sens dubte, Bewis de la Rosa presenta una proposta artística audaç, fresca i coherent que convida a la transformació en tots els vessants.

Bewis De La Rosa

Cantant i compositora, ballarina, actriu, coreògrafa, investigadora i professora en el camp de la dansa i el teatre físic. Però també escriptora de teatre, poesia performativa i pensadora. L’extremenya Beatriz del Monte, l’artista interdisciplinària que hi ha rere l’alter ego de Bewis de la Rosa, dirigeix des del 2014 la Compañía de Investigación en Danza y Teatro-físico Malditas Lagartijas. El 2021 inicia el projecte musical Bewis de la Rosa, en què investiga i desenvolupa el concepte de Rap Rural.

Música amb un discurs crític; lletres que parteixen des de l'amor i l'art com a mitjans de transformació social. ‘Amor más que nunca’ és el seu primer disc.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots