Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Rebobina!

Cia CapGira

Música

Edat recomanada: Públic familiar

Tres treballadors del teatre, el cap de manteniment, un treballador de la neteja i el cap de sala, es troben tres instruments: un clarinet, un violoncel i un violí.

A través d’elements de roba de diferents èpoques viatjaran en el temps, visualitzant a l’escenari cada any corresponent i interpretant grans temes de la història de la música que s’escoltava aleshores. Un eix cronològic invers que comença en l'actualitat, passa per la música pop, el rock, el jazz, la clàssica contemporània, el romanticisme, el classicisme, el barroc... i la música trobadoresca.

Rebobina és un espectacle per a tots els públics que et transporta a través de la història de la música.

Un concert recomanat per a més de 4 anys.

Cia CapGira

L’Anna Berruezo (cello), l’Eduard Acedo (violí) i l’Enric Sans (clarinet) formen CapGira, una companyia musical i una banda teatral amb voluntat d’apropar diferents estils de música a la societat en un sol espectacle. Perquè els espectacles de CapGira són versàtils i vius, fent entrar a l’espectador en una història amb la música com a protagonista. Els tres intèrprets exploren diferents sonoritats amb la combinació del violí, el clarinet, el violoncel i amb tècniques d’interpretació tant modernes com clàssiques.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots