Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Sona la llum!

La Curiosa

20/04/2024 - 11:00h

CC Guinardó

Música

Durada: 30 minuts / Idioma: català

Edat recomanada: Públic familiar

Entreu, mireu, escolteu i sentiu... Benvingut tothom en aquest petit recorregut per diferents racons de la natura a través dels sons i les imatges plàstiques.

Una músic, la Claudia Gómez, i una il·lustradora, Alba Marina Rivera, creen projeccions artesanals amb delicades sonoritats. Són imatges creades a partir de la llum, amb sons que ens envolten i ens fan viatjar. 'Sona la llum!' és el segon espectacle d’aquesta companyia.

Espectacle recomanat per a infants de 0 a 5 anys.

La Curiosa

La Curiosa és un espai per escoltar amb la vista i veure amb l’oïda. Un laboratori per experimentar amb formes, colors, sons, textures, melodies, materials. Es treballa a partir de l’observació, l’escolta i el moviment dels objectes. Alba Marina Rivera i Clàudia Gómez, que componen La Curiosa, busquen crear experiències auditives i visuals on les dues disciplines, música i plàstica, s’ajunten per donar vida a un llenguatge híbrid i singular.

El resultat de tot el procés, el que finalment arriba al públic, és una síntesi de la seva exploració, seleccionada i posada en escena des d’una narrativa lúdica i conscient. La tardor de 2022, la companyia va presentar ‘Muuuun’, el seu primer espectacle infantil, al circuit.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots