Barcelona Cultura

Tornem a l'octubre

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

BE GOD IS

Espai Dual

Teatre

Un frenètic slapstick show, un delirant i addictiu espectacle que combina la virtuositat musical, el gest i la imaginació per embarcar l’espectador a una atmosfera on les preguntes i el sentit comú passen a un segon terme.

Cops, relliscades, caigudes, acrobàcies i peripècies. Un món sense paraules en el qual el gest és el rei i el riure el seu únic regne. Un univers amb un únic manament: honorar el joc i aquells que van saber jugar, com Charlot, Buster Keaton i Harold Lloyd, els grans actors que van omplir de rialles aquell cinema en què no hi havia lloc per a les paraules.

Be God Is és un espectacle que demostra bigotis  i que no es treu mai el barret, un espectacle que combina la música en directe, la pantomima i les acrobàcies de circ amb l’únic propòsit de gaudir del joc com només ho poden fer els nens, i de jugar amb l’experiència que només té qui ja ho ha fet moltes vegades.

Una banda de tres —guitarra, saxo i caixó—, dues cadires, una barra d’equilibris, una música de jazz, una melodia de rock o un quejío flamenc, i un gest... sempre un gest... El gest d’un pallasso que ens parlarà d’alegria i de ràbia, de joia i de patiment, d’il·lusió i de decepcions, i que sempre aconseguirà despertar-nos un somriure que acabarà convertit en aquell riure contagiós que pensàvem que només era possible que gaudissin els infants.

Be God Is Trailer - Espai Dual

 

 

 

FITXA

Autoria i direcció: Espai Dual. Intèrprets: Blai Juanet Sanagustín, Oriol Pla i Marc Sastre. Autor: Espai Dual. Escenografia: Xavi "Doctor" Mateu. Il·luminació: Núria Solina. Audiovisuals: Juan Gamero. Maquillatge: Diana Pla. Fotografia: Clàudia Serrahima. Producció i distribució: Aina Juanet. Audiovisuals: Juan Gamero i Julian Waisbord

LA CRÍTICA HA ESCRIT

“Oriol Pla se mueve como una versión eléctrica de Harold Lloyd, con el timing matemático de Pepe Viyuela, y cuando baila se arranca por Bob Fosse. Puro arte”. (MARCOS ORDÓÑEZ - ELPAIS.COM)

Una afirmació tan agosarada com certa: si el concepte espectacle es pot definir amb un espectacle, l’espectacle en qüestió és Be God Is. Que tothom prengui nota d’aquest nom: Espai Dual. I dels seus integrants: Blai Juanet Sanagustín, Oriol Pla i Marc Sastre; dels seus tres bigotis i dels tres barrets que accionen la palanca d’un joc embruixador. (MARIA JUNYENT - TIMEOUT.CAT )

Be God Is es una de aquellas pequeñas perlas teatrales, nacida de la mano de una joven compañía (Espai Dual) con un talento y una imaginación desbordante." ANDREU RAMI - TEATREBARCELONA.COM)

“Petites històries que van creixent fins a desdibuixar-se en la creació d’una de nova, quasi sense adonar-nos-en, passen i ens deixen un somriure als llavis o bé l’esclat d’una rialla generalitzada. L’espectacle va augmentant el to fins a convertir-se en una mena de corrent col·lectiu que fa tremolar el petit escenari." IOLANDA G. MADARIAGA - RECOMANA.CAT)

"Be God Is és entrar en una realitat altra, en un món paral·lel en què la paraula no existeix i només hi queda el joc. La música en directe i el joc. Del jazz al rock, de la banda sonora al flamenc. Tot hi cap a Be God Is." ROSER CASAMAYOR - NUVOL.COM)

 

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots