Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Divinas y encontradas

Las Opinólogas

Música

Edat recomanada: Públic general

Flamenc i jazz en clau d’humor i feminista! Així és Divinas y encontradas, el primer espectacle de Las Opinólogas, quatre artistes, dones mil·lennistes però arrelades en la cultura folklòrica, que mesclen disciplines com el teatre, el ball i el monòleg d’humor.

Aquest és un xou subversiu, ple de cançons originals amb temàtiques relacionades amb l’experiència personal de les quatre intèrprets. Un repertori tan eclèctic com el seus bagatges musicals. Fusionant flamenc, hip-hop, jazz, neo soul, reggaeton i trap, aquestes artistes generen un espai d’interacció amb el públic i un gran ventall emocional que acaba per convertir-se en una catarsi per a tots els presents.

Las Opinólogas

Las Opinólogas és una banda femenina en clau d’humor feminista i subversiu. Són quatre dones de la generació millennial que aborden temàtiques de l’actualitat passat pel filtre de les seves opinions personals. Ho poden aconseguir a través de la seva música. Tenen un repertori original, influenciat pel flamenc, el jazz i la música urbana.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots