Barcelona Cultura

Febrer - Abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

EL COMEDIANT

MARCEL TOMÀS

04/04/2020 - 20:00h

Centre Sant Pere

Teatre

Durada: 70 minuts

Edat recomenada: Públic general

Qui fa comèdia? El comediant. Qui és El Comediant? Marcel Tomàs. I què fa Marcel Tomàs? És clar que sí: comèdia. O sigui que amb  El comediant somriurem i riurem. I sortirem amb la mirada optimista, el cor content i l’ànima amb ganes de marxa. Ni més ni menys! Però, qui pot dir que això sigui poc?

Aquest comediant somia. I ens fa somiar. Riu. I ens fa riure. Pensa. I ens fa pensar. Es diverteix i diverteix l’espectador a través d’un espectacle que està fet d’humor i d’amor, de poesia i de paròdia, de teatre i de música, d’improvisacions, pallassades, teatre d’objectes, mim, cançons... tot en un totum revolutum agitat amb tanta passió i destil·lat amb tanta tendresa com només saben fer-ho aquells comediants que no aparquen mai els somnis ni obliden el somriure, que viuen la comèdia com una religió on el parenostre és una llarga riallada.

El comediant va ser el quart espectacle que Marcel Tomàs i la seva companyia, Cascai Teatre, van presentar a Temporada Alta de Girona, després d’haver triomfat amb els tres anteriors: Hotot, El pillo i La banda del Teflon.

FITXA ARTÍSTICA

Companyia: Marcel Tomàs & Cascai Teatre. Direcció i intèrpret: Marcel Tomàs. Ajudant de direcció i intèrpret: Toni Escribano. Fotografia: Marcel Asso. Disseny Gràfic: Mònica Valentí. So i llum: Gerard Canadell.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots