Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

El jardí secret

Lali BeGood

Música

Edat recomanada: Públic familiar

La creadora del kindie rock, Lali BeGood, arriba per presentar-nos les noves cançons del seu disc El jardí secret. Aquest jardí està regat d’estils tan diversos com funky, el reggae, l’ska, el rock, el folk, la ranchera o el dixieland i posa el focus en les vivències interiors i les emocions. Els nous temes parlen d’aquelles coses que ens passen per dins, en aquest “jardí secret” que cadascú té a l’interior i que cal guardar com un tresor. 
Com sempre, la Lali vol tocar i fer ballar tots els nens i nenes, incloent-hi els que els adults porten dins tota la vida. I per fer-ho ens regala cançons optimistes amb lletres intel·ligents que parlen de coses com la importància d’equivocar-se, l’aquí i l’ara, la gestió de les emocions, la grandesa de l’amor, el materialisme, etcètera. Històries quotidianes plenes de ritme, humor i bones vibracions.

LA CRÍTICA HA ESCRIT:
“Su música se sitúa en la delgada línea que une a los niños y los adultos, no en la que los separa. Música de calidad con variedad de estilos y letras dedicadas a transmitir valores contemporáneos. Canciones enfocadas a las emociones a partir de acontecimientos cotidianos, desde el fallecimiento de un familiar hasta el nacimiento de un hermano, pasando por la gestión de las frustraciones o la búsqueda de una vocación.”
(ANTONI LÓPEZ TOVAR, LA VANGUARDIA)
https://www.lavanguardia.com/vida/20210607/7509634/musica-conecta-ninos-...
 

Lali BeGood

La Lali BeGood, abans coneguda com a Lali Rondalla, és una cantautora barcelonina que fa kindie rock per als nens i les nenes i també per als nens i les nenes que els adults porten dins. El que ella anomena love’n’roll és una proposta no infantilitzada, fresca i personal en la manera de crear música i parlar amb pares i infants. Els seus temes destaquen per les lletres intel·ligents i els relats quotidians carregats d’humor i ritme, amb nous valors per al segle XXI i bones vibracions.

Ex creativa publicitària, formada en piano i cant, el 2008 la Lali va crear un estudi de música especialitzat en composició i lletres de cançons per a TV, publicitat, videojocs i tot tipus de produccions multimèdia. Al 2010, de la unió de les seves dues passions, l’escriptura i la música, va néixer Lali Rondalla com a projecte familiar d’audiocontes contemporanis. Al 2013 va fer un altre gir a la seva trajectòria per aprofundir en la música familiar amb el disc En un planeta azul, on pren rellevància una reflexió constant en el seu repertori: el medi ambient. 

Després de més d’una dècada als escenaris, sempre inspirada per les seves filles-muses i amb diversos discos i audiocontes originals editats, el talent d’aquesta artista està plenament consolidat i s’ha convertit en un fenomen de masses a llocs tan llunyans com la Costa Est dels Estats Units. 
 

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots