Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

El Principio

Alba Alsina Quintet

Música

Edat recomanada: Públic general

Quin títol més adient per un començament que ‘El principio’! Així és com l’Alba Alsina ha decidit que és digués el seu debut discogràfic, un disc auto editat amb el que es presenta aquesta jove saxofonista de jazz i compositora. Vuit temes, absolutament personals i biogràfics que l’artista ha volgut plasmat fusionant jazz i flamenc-jazz amb sons electrònics orgànics.

Aquest treball, que presenta Alsina en directe liderant la seva pròpia banda amb instruments com piano, baix i bateria, és una invitació a viatjar al seu univers personal a través del so del saxo i acompanyats per la bailaora Aina Núñez, que aporta una dosi d'expressivitat a través del cos.

Alba Alsina Quintet

La gironina Alba Alsina va començar estudiant piano clàssic en el conservatori de Girona i als 16 anys saxofon. Després de passar pel Taller de Músics i el conservatori del Liceu per formar-se en estudis superiors de jazz i interessar-se pel flamenco-jazz, l’any 2020 publica el seu primer àlbum, ‘El Principio’, com líder, saxofonista i compositora. El disc fusiona les arrels rítmiques del flamenc amb elements electrònics com sintetitzadors o efectes sonors.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots