Barcelona Cultura

Octubre-novembre-desembre 2019

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Mobilus

Addaura Teatre Visual

26/11/2017 - 18:00h

Centre Sant Pere

Dansa
Circ

Durada: 55 minuts

Edat recomenada: Públic familiar

QUÈ?

Els mòbils d’Alexander Calder, que van posar l’art a ballar, es converteixen ara en moviment també sobre l’escenari.  La companyia Addaura recrea l‘univers del creador nord-americà parant especial atenció a quatre dels elements més característics de la seva producció: a més dels mòbils, el filferro, la pintura i el circ, que va inspirar part de la seva obra.

 

COM?

Màgia, dansa, titelles, ombres, llum negra i circ són algunes de les tècniques que els intèrprets de la companyia Addaura fan servir dalt de l’escenari per recrear les obres de Calder. No es tracta d’un recital de virtuosisme, sinó que cada una de les disciplines s’ha triat perquè constitueix la millor manera d’explicar algun dels detalls de l’univers del creador nord-americà.

 

PER A QUI?

No cal ser un gran coneixedor de l’obra de Calder per gaudir de Mobilus; al contrari, segurament aquest espectacle serà una de les millors vies d’entrada a l’univers del creador per a molts infants que pensen que l’art pot ser avorrit.

 

MOBILUS. Addaura Teatre Visual. Vídeo promocional

 

LA CRÍTICA HA DIT

“L'espectacle, sense paraules, consta de diverses escenes on ens proposen cadascun dels paisatges de Calder que han volgut portar a l'escena: impressionant el principi, amb una pantalla d'ombres que va movent-se per l'escenari i agafant diferents formes.”

JOSEP MARIA VIAPLANA (Recomana.cat, 30/11/2016)

 

FITXA

Autors: Teia Moner.

Intèrprets: Cristina Bertran, Helena Rodríguez, Gerald Sommier i Mireia Plana.

Direcció: Teia Moner.

Producció: Teia Moner.

Coreografia: Laia Santanach, Olga Lladó, Eugenia Morales i Addaura Dansa.

Vestuari: David Palou i Teia Moner.

So i música: Miquel Espinosa.

Disseny de llums: Eugenia Morales.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots