Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Plot Twist

Suzanna

Música

Edat recomanada: Públic general

Suzanna presenta el seu segon disc en solitari als escenaris del Barcelona Districte Cultural. Cantant i compositora, la música de Suzanna es mou pels camins del soul des del reagge fins al dancehall. De fet, tota la seva carrera musical de més de 10 anys és un viatge que va començar a L’Hospitalet de Llobregat, la seva ciutat, va continuar al Marroc, on va residir uns anys, i la va portar de tornada a Barcelona.

En aquest trajecte vital i artístic, Suzanna ha format part de diferents bandes i ha col·laborat amb molts altres artistes, fins que l’any 2018 inicia la seva carrera en solitari on hi ha cabuda per a un projecte paral·lel: el disc Suzanna Tribute Amy Winehouse (2022), que sorgeix de forma natural recopilant els temes d’Amy Winehouse que Suzanna versiona en molts dels seus concerts.

Recomanat per a més de 16 anys.

Suzanna

Cantant, guitarrista, productora i compositora, Suzanna es va donar a conèixer l’any 2017 quan va quedar semifinalista al talent show televisiu La Voz. Però tres anys abans, al 2014, aquesta artista de L’Hospitalet de Llobregat ja va ser premiada a Marroc, pais on va residir durant 4 anys, amb un Meditel Morocco Music Award a millor cançó.

Membre de bandes com Radio Malanga, Rootsmama o Queenky Potras – amb Amparo Sánchez i Marinah – La música de Suzanna va del reggae al dancehall i el soul. El 2018 inicia la seva carrera en solitari amb la publicació SOULFYAH, disc que va coproduir amb Genis Trani.

Al circuit presenta Plot Twist (2022), el segon àlbum de la seva carrera en solitari.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots