Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Remendar el Caos

Ketekalles

Música

Edat recomanada: Públic general

Ser dona. Dona orgullosa. Dona reivindicativa. Dona que ocupa el seu lloc. Dona que el reclama. Dona que no s’amaga. Dona que diu. Dona que canta. Dona que no calla.

KeTekalles? Només amb veu de dona.

Quatre dones, orgulloses de ser-ho, que volen reivindicar-ho, que volen ocupar el lloc que els correspon als escenaris i tenir una veu pròpia, una veu de dona que sona fort i trepitja més fort encara. Quatre dones que van formar un grup de música que es declara no mixt, és a dir, que no deixa espai als homes; un grup de música de dones per parlar de dones. I parlar de dones és reclamar, reivindicar, eixamplar... I ho fan a ritme de rumba, de funk, amb rapejats i amb poesia, amb cajón i guitarra, amb veus que, des de la diferència, s’agermanen en un discurs feminista sense complexos.

KeTekalles són quatre dones que cusen històries i veus en el seu primer disc, Remendar el caos, que van publicar el mes de febrer passat gràcies a una campanya de finançament col·lectiu.

FITXA ARTÍSTICA

Intèrprets: Sombra Alor (veu i teclats), La Tole (veu i  guitarra), Nadia Lopez (cors i baix) i Cami (bateria i percusió)

Ketekalles

La veu forta de Ketecalles va néixer fa prop de cinc anys de la mà de quatre dones que atresoren mons variats i rics: Sombra Alor, veu i compositora, és també pintora i directora artística de videoclips; Cami López és percussionista i molt activa en el món de les batucades; Ana Toledo és cantautora, guitarrista i compositora, i la baixista és Nadia Lago Sáez.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots

Notícies relacionades

Ketekalles reclama Ke(no)tekalles

Notícies - 27/11/2020

El quartet de dones triomfa a l'Albareda en el seu primer concert al Barcelona Districte Cultural

Música

“De vegades, totes i tots hauríem de callar una estona”

Notícies - 20/10/2020

El quartet de dones Ketekalles presenta la seva música feta de fusions

Música