Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Ruïnosa y las Strippers de Rahola

Ruïnosa y las Strippers de Rahola

Música

Edat recomanada: Públic general

Suma unes guitarres elèctriques, molta energia punk, maquillatge glam esperpèntic, vestuari drag i les lletres més estrafolàries i iròniques sobre la comunitat LGTBI, la política, la religió i el que calgui... El resultat és el subnopunk travesti d’un gran quartet: Ruïnosa y las Strippers de Rahola!

Sobre l’escenari, quatre personalitats travestis: Ruïnosa, la cantant excèntrica i descarada; Kalva Klein, guitarrista, vocalista rebel i múrria; Nico Lokao, baixista explosiu i agressiu; i La Marrana Juràssica, bateria i ballarina sensual i alienígena.

Un repertori de cançons pròpies i versions s’alterna amb petites performances i intervencions dels membres de la banda, els quals animaran l'ambient fins a arribar a un final catàrtic, al més pur estil subnopunk.

Espectacle per a més de 14 anys.

Ruïnosa y las Strippers de Rahola

Subnopunk travestí des de la ciutat de Barcelona, aquest és el segell personal d’aquest quartet que té com a senyal d'identitat la mescla de la performance i l'estètica del món drag amb el so i la identitat punk, indie i rock.

Des de l'estiu del 2022, Ruïnosa y las Strippers de Rahola han recorregut l'escena underground de la ciutat i han passat per llocs com el festival My Heart Your Mouth, la Sala Meteor o la Festa de l'Orgull del Karmel, entre altres festes majors.

A més, han estat les guanyadores del concurs Districte Musical Jove de Gràcia i de la desena edició del Futuroa Sarao Drag a la Sala Apol·lo.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots

Notícies relacionades

Taller de Drag per a joves: com seria el teu alter ego King o Queen?

Notícies - 25/03/2024

Tenim una nova proposta complementària als directes de 'Ruïnosa y las Stripper de Rahola' on creareu el vostre alter ego Drag!