Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

SCRAKEJA'T 2.0

COBOSMIKA COMPANY

Dansa

Edat recomanada: Públic general

Si participes en una batalla, segur que la voldràs guanyar... Si vols demostrar que ets el millor, ho donaràs tot a sobre de l’escenari... I si ets un scRakejador, sempre hauràs de ser el campió...

Ja esteu preparats? Perquè avui celebrem la Final Four de l’scRakejat... I quatre lluitadors estan disposats a deixar-se la pell en aquesta competició amb la qual volen demostrar que són qui millor se sap moure, qui millor sap ballar i scRakejar... Quatre contendents, Marraquito Díaz, Lula Kolonova, Sergei Livinsgtone i Te Liu, quatre superherois del moviment, quatre déus de la dansa, faran el possible i l’impossible per demostrar que ningú sap moure’s millor; i per aconseguir-ho faran servir les armes del hip-hop i de les danses urbanes, les que ens recorden un Orient més o menys llunyà, un Mèxic de corridos o una Rússia de cosacs, totes cosides i recosides per la saviesa de la dansa contemporània.

ScRakeja’t 2.0 és un espectacle que data del 2007 i que ara recuperen els seus creadors, Olga Cobos i Peter Mika, per celebrar el 20è aniversari d’aquesta companyia que té la seva residència a Palamós. Aquest espectacle, que va estar girant fins al 2013 i que va tornar a ser presentat a finals de l’any passat al festival HOP, al Mercat de les Flors, està recomanat per a públic a partir dels 8 anys i és una manera immillorable d’apropar adolescents i joves a la dansa contemporània.

FITXA ARTÍSTICA

Idea original: Cobosmika Company. Direcció artística: Olga Cobos. Coreografia: Olga Cobos junt amb els ballarins. Dramatúrgia i presentador: Jorge Fuentes. Intèrprets: Anna Asensio, Albert Barros, Julien Rossin i Anna Sagrera. Producció: Núria Botellé.Idea original: Cobosmika Company. Direcció artística: Olga Cobos. Coreografia: Olga Cobos junt amb els ballarins. Dramatúrgia i presentador: Jorge Fuentes. Intèrprets: Anna Asensio, Albert Barros, Julien Rossin i Anna Sagrera. Producció: Núria Botellé.

COBOSMIKA COMPANY

CobosMika es la compañía que en 2000 crearon en Alemania la bailarina y coreógrafa catalana Olga Cobos y el bailarín y coreógrafo eslovaco Peter Mika después de haber colaborado con otros creadores como Rui Huerta y el S.O.A.P Dance Theatre (Frankfurt), Russell Maliphant Co. (Londres) o el Ballet Gulbenkian (Lisboa). En 2005 se trasladaron a Palamós, donde continúan creando y, además, trabajan en su escuela que está dirigida tanto a los profesionales como a los amateurs. Entre sus espectáculos encontramos, además de scRakeja’t 2.0, Hidden/*Choice, NMNW Neither Man Nor Woman, One tono Another, Tango o WISH.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots

Notícies relacionades

Tots hi juguen, tots hi guanyen!

Notícies - 11/12/2020

La CobosMika Company triomfa amb la presentació de l'espectacle 'Scrakeja't 2.0' al CC Urgell

Dansa

“Volem connectar i interactuar amb el públic”

Notícies - 23/09/2020

CobosMika presenta amb el seu 'ScraKeja't 2.0' la seva particular versió d'una competició de danses urbanes

Dansa