Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Acomiadem març amb noves propostes culturals

27/03/2023
Ja pots obrir i apuntar a la teva agenda cultural els sis espectacles que aquesta darrera setmana de març t'apropa el circuit Barcelona Districte Cultural!

Sis propostes pels pròxims dies amb una estrena dins el circuit, la de Henrio, la proposta musical de l’igualadí Enric Verdaguer que evoca paisatges sonors d’aires folk amb lletres introspectives i poètiques.

També tindràs aquest dijous 30 de març, la darrera oportunitat de deixar-te portar per 'Inmunda', una peça escènica basada en el circ i la dansa-teatre de la cia. Janika; a més de les últimes projeccions de la pel·lícula del Petit Cineclub 'La bellesa de la vida'.

Un altre espectacle que s'acomiada del circuit és 'La segona millor', un monòleg teatral, obra de Berta Giraut i Ester Villamor, sobre la importància de totes aquelles creadores a l'ombra, allunyades de l'èxit i dels focus.

I més música en directe, en aquest cas la que ens porta la banda barcelonina Tilde, el seu so és una mescla de flamenc i post rock, de jazz i de psicodelia pop que s’ha anat desenvolupant des de l’any 2009 fins avui.

Entra, mira els espais que hi participen al BDC i totes les dates dels espectacles que més t'agradin. N'hi ha per a tots els gustos i públics!

Compartir