Barcelona Cultura

Febrer - Abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

I ja a punt d'acomiadar-nos

16/12/2019
No us perdeu la dotzena de funcions que encara resten del circuit de tardor del Barcelona Districte Cultural

Sí: el temps passa de pressa, massa ràpid. Què us hem de dir? I així, en un tres i no res, ens estem apropant al final d'aquest sisè circuit Barcelona Districte Cultural. Però abans d'abaixar el teló encara hem de donar molta guerra, tanta que no us la voldreu perdre, tanta que la voldreu gaudir amb nosaltres, tanta que no sereu capaços de deixar-la passar... No ens creieu? Doncs, atenció!!!

Comencem pel final: acomiadarem l'any (el 31 de desembre) des del centre cívic Baró de Viver, que ha decidit dir adeu el 2019 a ritme de rumba i en companyia dels més petits. Per aconseguir-ho s'han aliat amb Landry el Rumbero.

I ara tornem al principi de la nostra agenda, perquè, si teniu nadons, ja podeu reservar entrades per a les dues funcions que Viu el Teatre oferirà de Cinemúsica a Parc Sandaru, totes dues aquest dimecres.

No dispareu l'arma de José y sus hermanas perquè està carregada. La jove companyia tornarà a descarregar les bales de la seva Arma de construcción masiva a l'escenari del Casinet d'Hostafrancs.

Si voleu posar un circ en el vostre Nadal, no us molestarà l'okupació que té prevista el nostre Kabarete de dos dels nostres escenaris: divendres, el de Joan Oliver; dissabte, el de Zona Nord.

I si el que us ve de gust és una mica de música amb consciència, no deixeu passar l'actuació d'Orpheus XXI, la formació de Jordi Savall que presentarà a l'Albareda Músiques per a la vida i la dignitat.

I, a més, quatre passis més d'Ernest & Celestine, contes d'hivern, la nostra pel·lícula de desembre al Petit Cineclub. La trobareu als centres cívics de Zona Nord, Cotxeres Borrell, Matas i Ramis i Vil·la Urània

Compartir