Barcelona Cultura

Febrer - Abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Sorteig d'entrades anul·lat per a dansa.Quinzena metropolitana

09/03/2020
La Quinzena s'ha suspès com a mesura de control de la Covid-19

Atenció!

A causa de les afectacions per la Covid-19, la quinzena de Dansa Metropolitana suspèn la seva programació. Per tant, el concurs d’entrades resulta nul.

 

Balles? Ballem? Barcelona balla amb dansa.Quinzena metropolitana. I volem que tu també puguis ballar. Estàs convidat!

Durant dues setmanes, la ciutat s'omplirà de dansa. I des de Barcelona Districte Cultural volem convidar-te que gaudeixis d'alguns dels espectacles de dansa.Quinzena Metropolitana, així que tornem a sortejar entrades per a dos dels seus espectacles, Bending the walls & Beyond de Lava Compañía de Danza i MULÏER, de la Cia. Maduixa, que es presentaran des de l'escenari del SAT! Sant Andreu Teatre

El 16 de març sortejarem
• Dues entrades dobles (una entrada doble a Facebook i una entrada doble a Insagram) per a l'espectacle Bending the walls & Beyond de Lava Compañía de Danza, que podreu gaudir al SAT! Sant Andreu Teatre el 19 de març.
• Dues entrades dobles (una entrada doble a Facebook i una entrada doble a Twitter) per a MULÏER, de la Cia. Maduixa, que també es podrà veure al SAT! Sant Andreu Teatre el 21 de març.

Farem quatre sortejos amb quatre guanyadors d'una entrada doble:
A TWITTER: Sortejarem l'entrada doble entre tots els nostres seguidors a les 11.59 del dilluns 16 de març.
A FACEBOOK: Sortejarem l'entrada doble entre tots els nostres seguidors que hagin donat un 'm'agrada' a la publicació de Facebook on anunciarem el concurs.
A INSTAGRAM: Sortejarem l'entrada doble entre tots els nostres seguidors que hagin donat un 'm'agrada' a la publicació d'Instagram on anunciarem el concurs.

Tots els sortejos es faran a través de l'aplicació Easy Promos.

Trobeu les bases legals aquí

Ja ens podeu seguir i no perdre'ns de vista. Molta sort!

 

Compartir