Barcelona Cultura

Febrer - Abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Per un instant, tot va ser possible

07/03/2020
Música
La Tresca i els Xirriquiteula encomanen la seva màgia a la platea del CC Parc Sandaru

Per un instant, tot serà possible. Per un instant, qualsevol cosa pot passar. Per un instant, reviurem el passat com si fos present i passejarem pel futur com si fos avui. Per un instant, ens farem amics d'una puça que és l'estrella d'un circ. I compartirem aventures amb elefants i equilibristes. I plantarem la tenda al mig del bosc i ens buscarem els uns als altres amb la llm de les llanternes. Per un instant, si tots canten plegats i ballem junts, tot serà possible a l'escenari que La Tresca i la Verdesca i els Xirriquiteula han adornat amb un tren carregat de joguines, de sons, de màgia i d'il·lusió.

I no només per un instant sinó durant l'hora en què La Tresca va regalar les seves cançons des de l'escenari del Centre Cívic Parc Sandarú tot va ser possible i màgic i divertit i especial perquè pares i nens es van apuntar a cantar i a viatjar amb els músics. I van somiar no només amb les melodies sinó amb les moltes altres coses que passaven a l'escenari gràcies al saber fer dels Xirriqiteula, que són qui han dibuixat la posada en escena d'aquest concert de La Tresca, qui s'han inventat les ombres xineses per fer volar l'equilibrista i les meravelloses projeccions que cobren vida quan la bicicleta gira i gira les seves rodes.

Gràcies a la Tresca, als Xirriquiteula i a l'espectacle que junts han creat, Per un instant, tot va ser possible. I tot ho vam gaudir. I tot ho vam somiar. I tot, plegats.

Compartir