Afectacions del tram central de l’L4 de metro i la línia T4 de tramvia per obres durant l’estiu

Els talls a la línia 4 de metro afecten el tram Verdaguer-Bogatell del 26 de juny al 31 de juliol i el tram Verdaguer-Barceloneta de l’1 al 25 d’agost. La línia T4 de tramvia no funcionarà del 26 de juny al 31 d’agost. Com a alternativa es recomana utilitzar la resta de la xarxa de metro i les línies regulars d’autobús. A més, s’habilitarà un bus llançadora.

01/06/2023 17:05 h

Ajuntament de Barcelona

L’actuació a la línia 4 de metro inclou la renovació integral de 6 quilòmetres de via per millorar la fiabilitat, reduir les incidències i rebaixar les vibracions del trajecte.

Com a alternativa als talls, es reforçaran les línies de metro properes a la zona afectada, l’L1, l’L2 i l’L3, així com les línies regulars de bus 6, V19 i V21. Les persones usuàries poden utilitzar el servei de Rodalies o el bus llançadora que s’habilitarà i que funcionarà en l’horari del metro, amb una freqüència de pas de 3 o 4 minuts en dies feiners.

A la xarxa de tramvia, la connexió de les vies de la T4 amb el nou tram en construcció de les Glòries i la Diagonal obliga a tallar tota aquesta línia del Tram i a acabar el recorregut de les línies T5 i T6 a la parada de la Farinera.

Com a alternativa, les persones usuàries poden utilitzar el servei de metro, les línies regulars de bus 7, H14, H16 i V21, el servei de Rodalies o el bus llançadora que s’habilitarà i que tindrà nou parades al llarg del recorregut amb el mateix horari que el tramvia.

Podeu consultar l’estat de la xarxa de transport públic i calcular la millor manera de desplaçar-vos al web de mobilitat.

A banda, les obres de renovació de les vies comportaran algunes afectacions en superfície a les zones de Consell de Cent, Girona i els entorns de Via Laietana.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades