Medalla d’Or al Mèrit Cívic a la Federació d’Entitats Culturals Andaluses a Catalunya

La Medalla d’Or reconeix la tasca de la Federació d’Entitats Culturals Andaluses a Catalunya en favor de la difusió de la cultura i les tradicions andaluses i i amb motiu de la celebració, l’any passat, del 50è aniversari de la Fira d’Abril a Catalunya i la 50a Romería del Rocío a Catalunya. Durant l’acte s’ha presentat el cartell de l’edició d’enguany, inspirat en la Casa Batlló, obra de la fotògrafa María del Carmen Longobardo Vela.

11/04/2024 11:45 h

Ajuntament de Barcelona

La Federació d’Entitats Culturals Andaluses a Catalunya és una entitat creada l’any 1982 per reunir les diverses entitats culturals andaluses i ajudar a protegir i difondre els actes i les manifestacions culturals que aquestes organitzen. També treballa en favor de la difusió de la cultura i les tradicions andaluses i contribueix a l’enriquiment de la convivència entre les comunitats andalusa i catalana.

Inclou més de cent organitzacions culturals de tot Catalunya, que duen a terme, durant l’any, nombrosos actes lúdics i culturals, com ara exposicions, conferències, teatre, poesia, dansa, festivals, etcètera.

Presentació del cartell de la 51a edició de la Fira d’Abril a Catalunya 

Durant l’acte s’ha aprofitat per presentar el cartell de la propera edició de la Fira d’Abril, que se celebrarà del 26 d’abril al 5 de maig al Parc del Fòrum, un dels esdeveniments més destacats que organitza la Fundació.

El cartell, inspirat en la Casa Batlló, mostra una flamenca amb la peineta feta amb la creu de quatre braços que apunten als punts cardinals, obra de la fotògrafa barcelonina d’origen gadità María del Carmen Longobardo Vela.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades