FiraGran 2023 aplega tots els serveis per promoure l’envelliment actiu

Fins al 28 d’abril se celebra el 24è Saló de la Gent Gran de Catalunya, FiraGran 2023, un dels esdeveniments adreçats a les persones grans més importants d’Europa. Hi ha previstes més de 350 activitats gratuïtes per promoure l’envelliment actiu, i la gran novetat serà un estand municipal dedicat a l’aplicació BCN+65, que aplega, de manera fàcil i accessible, tota la informació d’actualitat i els principals serveis i recursos municipals per a les persones de més de 65 anys en un sol punt d’accés.

26/04/2023 14:28 h

Ajuntament de Barcelona

A l’estand les persones grans podran rebre informació sobre els diferents serveis, recursos i projectes municipals dirigits al col·lectiu, com Radars, Vincles BCN, “En bici sense edat” o “Viure i conviure”. A més, el Consell Assessor de la Gent Gran també hi serà present amb un espai propi on oferirà informació sobre la funció que fa i les activitats que organitza.

La Guàrdia Urbana i els Bombers de Barcelona també hi tindran un estand. Oferiran ponències sobre consells de seguretat i autoprotecció per a les persones grans, centrats en la prevenció de riscos i en què cal fer en cas d’incendi, a més de consells sobre seguretat ciutadana i mobilitat segura.

Aquesta edició de la fira se centra en les bones pràctiques per garantir la seguretat de les persones grans. FiraGran 2023 té lloc a la Farga de l’Hospitalet de Llobregat.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia