S’amplia a tota la ciutat el programa “Baixem al carrer” per atendre persones grans

El programa per atendre persones grans “Baixem al carrer”, que es fa en col·laboració amb la Creu Roja, s’amplia per cobrir tota la ciutat. S’incrementa en només un any un 66% i passa dels 44 barris en què ja es prestava aquest servei gratuït fins als 73 que hi ha a Barcelona.

06/01/2023 11:51 h

Ajuntament de Barcelona

El servei “Baixem al carrer” es realitza de dilluns a divendres, de 9.00 a 17.00 hores, i està pensat per a persones grans amb problemes de mobilitat que viuen en habitatges amb barreres arquitectòniques que els impossibiliten sortir al carrer. Amb aquest programa s’assegura que aquestes persones puguin fer, com a mínim, una sortida setmanal amb acompanyament d’entre dues i tres hores, de manera gratuïta per a elles, i d’aquesta manera se’n redueix l’aïllament i se’n millora el benestar emocional.

Els centres de serveis socials municipals i les xarxes comunitàries de cada territori detecten les persones que tenen el perfil per participar en el programa, que s’activa amb la participació dels centres d’atenció primària de salut.

Etiquetes associades a la notícia