Arriba la Febrerada, la primera trobada de l’economia social i solidària

El 10 de febrer tindrà lloc la Febrerada, la primera trobada festiva i de reflexió de l’economia social i solidària (ESS) de Barcelona. L’objectiu és generar un espai de trobada de diferents iniciatives per compartir reptes i avançar en la consolidació de l’ESS de manera coordinada i, alhora, visibilitzar que aquest ecosistema ja és una realitat a la ciutat.

18/01/2023 16:12 h

Ajuntament de Barcelona

La jornada es dividirà en dos moments: un espai matinal de reflexió i inspiració i un vespre festiu amb espectacles i concerts.

  • Matí, de 12.00 a 17.30 hores, al Centre Cultural Albareda (carrer d’Albareda, 22), hi haurà taules de conversa sobre l’impacte i els reptes de futur de l’ESS i diverses ponències dirigides a les entitats vinculades amb l’ESS a la ciutat.
  • Vespre, a partir de les 18.00 hores i fins a la mitjanit, a l’avinguda del Paral·lel, 62, Anna Polo i Oye Sherman seran les encarregades de presentar aquesta festa oberta a tota la ciutadania, que començarà amb un programa en directe de Carne Cruda i continuarà amb els concerts de Carlota Flâneur, Rodrigo Laviña y su Combo, Tribade i DJ Slimboy Flacko.

L’accés serà lliure i gratuït, només cal inscripció prèvia per al programa de Carne Cruda, que té aforament limitat per necessitats tècniques de l’espai.

La Febrerada s’emmarca en l’acord de ciutat per l’Estratègia de l’economia social i solidària a Barcelona 2030.

Etiquetes associades a la notícia