Com podeu accedir a Montjuïc els dies de partit del FC Barcelona?

Aquesta temporada el FC Barcelona juga els partits com a local a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, i això provoca alguns canvis en la mobilitat al voltant del parc de Montjuïc. Es recomana accedir a Montjuïc a peu, en transport públic o en bicicleta.

04/08/2023 12:26 h

Ajuntament de Barcelona

A peu per veure un partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

Es pot accedir a peu a l’Estadi Olímpic Lluís Companys des de la plaça d’Espanya, pel carrer del Foc o des de l’avinguda de Miramar, en cas que es pugi amb funicular. Les escales mecàniques funcionaran de manera reversible tant en sentit pujada, per anar a l’estadi, com, un cop acabi el partit, per baixar de la muntanya de Montjuïc.

En transport públic 

  • Servei gratuït d’autobusos llançadora fins a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Sortida des de la plaça d’Espanya i des de l’aparcament de Fira 2, situat al costat dels pavellons de Fira de Barcelona de la Gran Via. El servei començarà dues hores abans de l’inici del partit i acabarà una hora i mitja després del final del partit, amb intervals de pas cada 3 o 4 minuts.
  • Línies de busos urbans que arriben fins a la zona de l’Estadi Olímpic Lluís Companys: 13, 55, 150, 23 i 125.
  • Funicular de Montjuïc. S’incrementa la freqüència de pas del servei des de dues hores abans del partit i fins a una hora després del final del partit.
  • Metro. Les parades de metro més pròximes al parc de Montjuïc són Espanya (L1, L3, L8 i altres línies d’FGC), Poble-sec (L3), Paral·lel (L2 i L3), Foc (L10 Sud), Foneria (L10 Sud) i Magòria – La Campana (L8 i altres línies d’FGC).

En bici

Hi ha itineraris a la calçada per arribar en bici fins a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. A partir del setembre entrarà en funcionament un nou tram de carril bici entre la plaça d’Espanya i l’avinguda de Miramar. Durant el 2024 s’instal·laran vuit estacions noves de Bicing i una consigna per a bicicletes i patinets elèctrics.

En moto

Els dies de partit, s’habilita un aparcament de 3.500 places de motos al carrer del Doctor Font i Quer i al passeig del Migdia.

En cotxe

L’accés en cotxe fins a l’Estadi Olímpic Lluís Companys està limitat a partir de tres hores abans de l’inici del partit. Els dies de partit s’estableixen zones restringides al trànsit al voltant de l’estadi que afecten les vies principals d’accés a l’estadi, com l’avinguda de l’Estadi i el passeig Olímpic. Durant el transcurs del partit no es pot travessar la muntanya de banda a banda. Es recomana evitar anar en cotxe fins a l’estadi.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades