Comencen les obres de pavimentació de Fabra i Puig

El 28 de febrer comencen les obres de pavimentació de la rambla de Fabra i Puig. Es renovarà la pavimentació del passeig central de la rambla, entre els carrers Gran de Sant Andreu i Concepción Arenal, per donar continuïtat i uniformitat a l’espai i crear una imatge de conjunt.

20/02/2022 10:07 h

Ajuntament de Barcelona

L’obra se centrarà a millorar els aspectes següents:

  • Els recorreguts dels vianants
  • Els usos actuals
  • Els espais d’ús i estada
  • Les condicions d’urbanització amb relació directa amb les activitats

A més, donarà continuïtat a les actuacions fetes a la rambla de l’Onze de Setembre, des del carrer del Segre fins al carrer Gran de Sant Andreu. Tot plegat facilitarà l’ordenació de l’espai emprat per les terrasses dels establiments de restauració.

El pressupost total de l’obra és de 843.642,82 euros, i disposarà un paviment d’asfalt llis i un paviment d’asfalt amb gravat a la superfície.

Demanda dels pressupostos participatius

El mobiliari urbà es mantindrà: en el moment de les obres es retirarà i després es recol·locarà restaurat i adequat, a excepció dels bancs i les papereres, que es renovaran, i les pilones en forma de bola dels guals, que es retiraran definitivament.

Pel que fa a l’afectació en l’arbrat, el projecte preveu la protecció de 126 arbres i la reposició de tres exemplars.

Aquesta intervenció es va votar en el marc dels pressupostos participatius i va rebre 1.083 vots. L’obra, que es va aprovar el 30 de desembre i es va licitar el 7 de gener, durarà fins al mes de juny.

Etiquetes associades a la notícia