Llum verda a la nova comissaria de la Guàrdia Urbana a Sarrià - Sant Gervasi

La Comissió de Govern va aprovar dijous, 21 de març, la dotació per a la construcció de la nova Unitat Territorial de la Guàrdia Urbana al districte amb una inversió de 19,9 milions d’euros. Les noves instal·lacions, que entraran en funcionament a finals del 2026, tindran una superfície de més de 4.800 metres quadrats construïts i distribuïts en sis plantes.

25/03/2024 11:53 h

Ajuntament de Barcelona

Actualment, la comissaria està ubicada a la finca de Can Ponsic, a l’avinguda de J. V. Foix, 55, al barri de Sarrià, i comparteix espai amb l’Escola Municipal de Música de Can Ponsic. El cos de policia barceloní ocupa 1.239 metres quadrats de l’edifici distribuïts en dues plantes.

La nova unitat territorial es construirà en el número 103-109 de la mateixa avinguda, a tocar de la ronda de Dalt i de la rotonda de Can Caralleu. Les noves instal·lacions tindran una superfície total de prop de 5.000 metres quadrats construïts. D’aquesta superfície, uns 4.000 metres quadrats es distribuiran en sis plantes (dues en soterrani) , per encabir-hi els 140 agents actualment destinats al districte i a les noves promocions previstes.

La Guàrdia Urbana disposa de deu unitats territorials —una per districte—, dues comissaries conjuntes amb els Mossos d’Esquadra i una oficina d’informació i tràmits. Podeu consultar-ne la ubicació i les dades de contacte.

Etiquetes associades a la notícia