El Mobile World Congress se celebrarà a Barcelona com a mínim fins al 2030

La signatura d’un nou conveni amb GSMA ratifica la decisió que la capital catalana continuï sent la seu del gran esdeveniment tecnològic durant sis edicions més, i preveu renovacions tàcites i automàtiques cada any si les parts signants no s’hi oposen. Així, la ciutat podria esdevenir-ne la seu permanent.

20/07/2022 16:36 h

Ajuntament de Barcelona

L’acord l’han signat també la vicepresidenta del Govern espanyol, Nadia Calviño, el vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, i representants de Turisme de Barcelona i Fira Barcelona, a més de l’Ajuntament, amb l’alcaldessa, Ada Colau, i l’empresa GSMA. L’acte ha tingut lloc a l’espai que té la Fira a Montjuïc, on es van celebrar les primeres edicions del Mobile World Congress, entre el 2006 i el 2011.

En l’edició d’enguany hi va haver prop de 1.500 empreses expositores i entre 40.000 i 60.000 persones assistents, amb un format totalment presencial, després d’unes edicions condicionades per la pandèmia. El proper congrés se celebrarà entre el 27 de febrer i el 3 de març de 2023.

Segons el portal especialitzat Statista, l’impacte econòmic per a la ciutat del MWC va superar els 450 milions d’euros en les darreres quatre edicions anteriors a la pandèmia.

Si voleu consultar el web del Mobile World Congress, feu clic aquí (en anglès).

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades