Torna el Mobile World Congress de manera presencial

Després d’anul·lar-se l’edició del 2020 i d’una edició en format presencial i virtual l’any 2021, torna el Mobile World Congress presencialment amb el lema “Connectivity Unleashed”. Amb set pavellons ubicats a la Fira de Barcelona i prop de 1.500 empreses exhibidores, s’hi esperen entre 40.000 i 60.000 assistents fins al 3 de març.

01/03/2022 14:34 h

Ajuntament de Barcelona

La presència municipal al Mobile World Congress se centrarà en:

  • Estand Mobile World Capital. Entre la seva programació hi ha sessions de diversos projectes europeus, de connectivitat digital o talent digital, entre d’altres.
  • 4YFN. A la trobada d’empreses emergents més important per a la indústria de la telefonia mòbil, Barcelona Activa té el seu estand amb espai per a les vint empreses emergents incubades a Barcelona Activa o participants en algun dels seus programes d’acompanyament. L’agència de promoció econòmica de la ciutat també ofereix un espai expositiu, un de presentacions i treball en xarxa i un food corner amb productes d’empreses del sector alimentari.
  • Beat Barcelona. Per primera vegada la ciutat té un espai al Mobile World Congress que combinarà la part empresarial i professional amb l’oportunitat de relaxar-se i gaudir d’activitats lúdiques. En una àrea de 1.500 metres quadrats, al Beat hi tenen cabuda el treball en xarxa professional, activitats de promoció econòmica i una mostra d’alguns festivals de la ciutat: Sónar, Cruïlla i Mira Digital Arts Festival.

Aquesta nova edició té lloc amb mesures de seguretat sanitàries com l’obligació que totes les persones assistents tinguin un certificat de salut on consti que estan vacunades, el certificat de recuperació de la covid-19 o un test negatiu realitzat 72 hores abans d’entrar al recinte; l’obligació de baixar-se l’aplicació mòbil de l’esdeveniment per obtenir la credencial sense contacte, i l’obligació d’acceptar diàriament la declaració de salut.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades