Més habitatges amb serveis per a persones de més de 65 anys

El proper gener es farà l’adjudicació més important d’habitatges dotacionals amb serveis per a persones de més de 65 anys, amb un total de 345 pisos. Aquesta adjudicació s’emmarca en el Programa +65 Anys, pensat per facilitar un habitatge a un preu assequible que inclou allotjament i serveis complementaris que els ajuden a viure el dia a dia de manera independent.

08/12/2022 10:02 h

Ajuntament de Barcelona

Els habitatges tenen uns 40 metres quadrats de superfície, amb un dormitori, un menjador – sala d’estar – cuina i un bany adaptat. També inclouen diferents espais com sales polivalents i solàriums, a més de serveis de consergeria i neteja dels espais comunitaris i dels habitatges.

S’ubiquen a les promocions de Porta Trinitat (al barri de la Trinitat Vella, amb 85 habitatges), Casernes de Sant Andreu (amb 152 habitatges) i  Veneçuela (a Provençals del Poblenou, amb 60 habitatges).

Com a novetats en l’adjudicació s’ha incrementat la puntuació a les persones de més edat i també es dona prioritat a aquelles persones que participen en la convocatòria i que perden el seu habitatge habitual o són desnonades.

Les noves promocions se sumaran als 1.433 habitatges de lloguer per a gent gran ja existents, distribuïts en 24 promocions ubicades en tots els districtes i a diferents barris de la ciutat. Els pròxims mesos, la xifra de pisos amb serveis per a gent gran a Barcelona s’enfilarà als 1.778.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades