Obren 25 patis d’escoles bressol com a espais de joc i trobada

A partir del 21 de gener, 25 patis d’escoles bressol municipals obriran cada dissabte, de 10.30 a 13.00 hores, com a espais de joc i cultura a l’aire lliure per a infants de fins a 6 anys acompanyats sempre de les seves famílies. Enguany el servei s’ha ampliat i passa de 14 a 25 patis; per tant, 1 de cada 4 patis de la xarxa s’obrirà al barri.

20/01/2023 14:42 h

Ajuntament de Barcelona

S’hi inclouen activitats amb tota la família i, en col·laboració amb el Consorci de Biblioteques, s’oferirà un espai de promoció de la lectura amb contes i llibres per a la petita infància en el marc del programa “Bressols i biblioteques dels barris”.

Els patis de les escoles bressol que obren dissabte al matí a partir del 21 de gener es poden consultar aquí.

Espais de referència i de proximitat als barris

La iniciativa es va posar en marxa com una prova pilot la tardor del 2021 amb quatre patis d’escoles. Posteriorment, la primavera del 2022, es va ampliar a catorze escoles bressol de la ciutat, de manera que el servei s’oferia a tots els barris.

Des de llavors se n’han fet més de sis mil usos, i tres de cada quatre famílies que fins ara han fet ús d’aquests espais no formen part de la comunitat educativa de l’escola bressol, és a dir, que en fan ús altres famílies del barri.

Es compleix així l’objectiu de convertir-los en espais més comunitaris de trobada social de referència i de proximitat.

Etiquetes associades a la notícia