Participa a la 1a edició de 'Model, festival d’arquitectures de Barcelona'

El festival busca aportar noves idees capaces de transformar la societat a través de l'arquitectura, la construcció de ciutat i el territori i té la voluntat de celebrar-se anualment fins al 2026, any de la Capitalitat Mundial de l’Arquitectura UIA-Unesco de Barcelona.

01/03/2022 12:44 h

barcelona.cat

El Model, Festival d’arquitectures de Barcelona, se celebrarà del 5 al 15 de maig. El seu objectiu és ser un esdeveniment de ciutat, integrador i inclusiu que promogui una reflexió conjunta i enriquidora sobre els entorns urbans i les arquitectures d’avui i de demà, per això s’obre a la participació ciutadana.

Qui pot participar-hi?

Totes les entitats i persones físiques o jurídiques de qualsevol origen nacional o internacional que, des de la seva disciplina tant si està relacionada amb l’arquitectura com si no, vulguin organitzar una activitat o esdeveniment vinculat al festival.

Quines activitats es poden proposar?

Les activitats suggerides han de buscar reimaginar col·lectivament allò que conforma la ciutat. El format dels esdeveniments és lliure: poden ser en format presencial, digital o híbrid, i poden incorporar continguts a través d’instal·lacions, vídeos, àudio, aplicacions digitals, realitat augmentada, rutes, xerrades…

Quin és el període de presentació de propostes?

La recepció d’inscripcions i propostes estarà oberta fins al dia 25 de març.

Voleu participar-hi?

Consulteu les bases de la convocatòria per a la presentació de propostes i ompliu el formulari d’inscripció.

El festival està organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) amb la participació i complicitat de multitud d’entitats de la ciutat.