Seül reconeix Barcelona com a millor ‘smart city’ estrangera

Barcelona ha rebut el guardó a la millor ‘smart city’ estrangera de la World Smart City Expo Korea, coincidint amb una visita de la Delegació de Promoció Econòmica per enfortir llaços amb el país asiàtic.

02/09/2022 16:05 h

Ajuntament de Barcelona

El principal esdeveniment de ciutats intel·ligents a la regió d’Àsia-Pacífic ha reconegut la capacitat d’impuls de sectors estratègics clau a través del pla Barcelona Green Deal en àrees com l’economia digital i creativa, la indústria 4.0, la salut i la biologia, així com la transformació urbanística del projecte de les superilles i del sector nord del districte tecnològic 22@.

Delegació a Corea

El guardó ha estat recollit per la Delegació de Promoció Econòmica Internacional de l’Ajuntament, dins del marc d’una visita per enfortir llaços institucionals i econòmics amb Corea del Sud.

S’han signat acords amb l’agència de promoció econòmica de la ciutat asiàtica (Seoul Business Agency) i associacions empresarials coreanes per permetre l’intercanvi d’empreses emergents entre les dues ciutats, obrir portes a la internacionalització d’empreses barcelonines i captar inversions.

Aprofitant l’exposició “Joan Miró, dones, ocells i estels”, la delegació també s’ha reunit amb una seixantena d’operadors turístics coreans per presentar la ciutat com a destinació turística cultural. Precisament avui es recupera la connexió internacional aèria directa entre Barcelona i Seül, amb tres vols setmanals.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia