Afectacions per la festa de Cap d’Any a l’avinguda de la Reina Maria Cristina

Barcelona dona la benvinguda a l’any nou amb una festa espectacular a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, per la qual cosa es talla el trànsit a tota la zona. S’hi prohibeix l’estacionament, incloses les motos a la vorera, des de les 00.00 hores del 31 de desembre (nit de dissabte) i fins a les 2.00 hores de l’1 de gener.

28/12/2023 10:53 h

Mupert / Sants-Montjuïc

Per muntar totes les instal·lacions, a partir de les 00.00 hores del 31 de desembre (nit de dissabte), i fins a les 2.00 hores de l’1 de gener, es prohibeix l’estacionament a l’av. Reina Maria Cristina (ambdós costats, incloses motos a les voreres i pl. Espanya), av. Francesc Ferrer i Guàrdia (costat de mar, entre l’av. Reina Maria Cristina i Mies van der Rohe), av. Rius i Taulet (ambdós costats, entre Maria Cristina i c. Guàrdia Urbana), pl. Carles Buïgas (vial 6025, voltants del pavelló d’Itàlia i calçada de la Fundació Mies van der Rohe), c. Guàrdia Urbana (davant pl. Viudes i aparcament de motos del costat del Besòs), av. Montanyans (costat del Besòs, rere el Palau Nacional i estacionaments esglaonats del costat del Llobregat), mirador del Palau Nacional (ambdós costats).

A partir de les 19.00 hores del dia 31, o quan l’acumulació de públic ho faci necessari, es tallen al trànsit les avingudes de la Reina Maria Cristina, de Rius i Taulet i de Francesc Ferrer i Guàrdia (entre Guàrdia Urbana i Mèxic). La pl. Espanya es tallarà al trànsit quan la concentració de públic ho faci necessari, en tot cas, abans de les 21.00 hores, i llavors s’activaran els desviaments de trànsit corresponents a la Gran Via, l’av. Paral·lel i la mateixa pl. Espanya (Creu Coberta cap a la Gran Via en sentit Llobregat), que també es pot arribar a tancar totalment per la part d’Hostafrancs en cas que l’acumulació de públic ho faci aconsellable. Tot el trànsit d’entrada a la ciutat per la Gran Via, inclòs el lateral en sentit pl. Espanya, es deriva cap al túnel de sota la plaça.

Entre les 21.00 i les 22.00 hores també quedarà totalment aïllada al trànsit una tercera corona al voltant de la plaça d’Espanya: Tarragona es desvia per Consell de Cent, cap a Creu Coberta; el trànsit de Creu Coberta, en sentit a pl. Espanya, es desvia per Moianès i Sant Roc; Diputació es desvia per Vilamarí i Príncep Jordi, i el lateral de muntanya de la Gran Via, a l’Eixample, es desvia a Vilamarí.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades