Neix el Club de la Feina, un servei per ajudar els joves a trobar oportunitats laborals

Per fomentar l’ocupació entre els joves de menys de 35 anys, tots els punts InfoJove de la ciutat, en col·laboració amb Barcelona Activa, ofereixen el servei Club de la Feina per informar, orientar i assessorar de manera personalitzada joves d’entre 16 i 35 anys en la recerca de noves oportunitats laborals.

03/03/2021 12:04 h

Ajuntament de Barcelona

El Club de la Feina, que l’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa als punts InfoJove (PIJ), s’estructura en tres línies de treball:

  1.  Definició de les necessitats i els interessos de cada persona que demani el servei i acompanyament personalitzat fins que trobi feina.
  2. Programació de càpsules informatives trimestrals per donar resposta al nou paradigma laboral.
  3. Servei mensual d’entrenament laboral per a joves d’entre 16 i 29 anys que es trobin en un procés de canvi professional. Cada mes també s’organitzaran “laboratoris competencials”, en què les persones interessades, d’entre 16 i 35 anys, utilitzaran eines interactives per identificar i desenvolupar competències clau en el món laboral.

Què cal fer per participar-hi?

Per participar al Club de la Feina, cal adreçar-se a un dels punts InfoJove i demanar participar-hi; no cal inscriure-s’hi prèviament. També es pot sol·licitar informació enviant un correu electrònic a infojove@bcn.cat o enviant un missatge de WhatsApp al telèfon 662 333 350.

Per formar part de l’entrenament laboral mensual, Barcelona Treball ofereix un procés d’assessorament grupal en línia; cal inscriure-s’hi prèviament.

I per al “laboratori competencial”, cal apuntar-s’hi prèviament en un dels punts InfoJove de la ciutat.

Més de quatre mil atencions d’àmbit laboral

El 2020 els punts InfoJove distribuïts per tots els districtes i en una vuitantena de centres educatius van realitzar 4.642 atencions d’orientació laboral, 844 assessories d’àmbit laboral i 308 acompanyaments en emprenedoria per definir plans d’empresa.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades