BEAT Barcelona, l’espai de trobada al MWC 24

Tercera edició de l’espai d’‘afterwork’ de Barcelona al Mobile World Congress, que es troba a l’entrada del 4YFN, al Hall 8 del recinte de Fira de Barcelona - Gran Via. En 1.600 metres quadrats, disposa d’espais per mostrar al públic assistent al congrés el potencial de la ciutat en els camps de la tecnologia, la música i la gastronomia. És el punt de trobada oficial per a reunions informals o per reposar després d’una jornada intensa de treball.

26/02/2024 17:08 h

Ajuntament de Barcelona

A l’Àgora, que té una capacitat per a 40 persones, s’hi faran ponències diverses, per exemple, sobre el finançament públic per a les empreses emergents, el futur de la tecnologia de les cures, Barcelona com a capital del xip, la innovació tecnològica que suposa la Copa Amèrica, l’alta gastronomia, els sistemes d’observació i anàlisi del comerç de la ciutat o el nou Barcelona Sports Hub.

També es podrà gaudir de la plaça Barcelona Realitat Virtual, que permet visitar diferents espais de la ciutat de manera virtual, i de l’escultura de la Fundació Barcelona Music Lab, una instal·lació immersiva creada amb 3.571 ampolles d’aigua d’1 litre reciclades, que han fet possible la creació d’aquesta peça impresa en 3D com una escultura lumínica i sonora que mostra les sinergies entre els múltiples agents del sector musical.

A més, durant tot l’horari d’obertura de l’espai, hi haurà música amb una programació variada de la qual s’encarreguen la mateixa fundació i l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya. L’espai oferirà també una barra freda i una de calenta amb propostes de cuina de proximitat i representatives de la gastronomia barcelonina i catalana.

El BEAT Barcelona l’impulsa l’Ajuntament, conjuntament amb la MWCapital i la GSMA.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades