Mentoria empresarial per a vint pimes

El Barcelona Mentoring Programme proporciona acompanyament estratègic personalitzat a empreses en àmbits de promoció internacional, vendes i organització interna amb un equip de persones mentores. La vintena d’empreses seleccionades tenen una facturació total el 2021 de més de 75 milions d’euros i donen feina a més de 400 persones.

04/01/2022 16:25 h

Pau Cortés Miralles

L’acompanyament es fa amb un equip de 53 persones mentores amb trajectòries sòlides en diferents sectors. Per a aquesta novena edició s’hi han sumat nou persones mentores més, tres de les quals són dones.

El programa té una durada de vuit mesos i les mentories es fan de manera grupal amb tres experts de diferents àmbits, que fan una anàlisi exhaustiva de cada cas. Es desenvoluparà tenint en compte el context actual de pandèmia i les diferents variables de cada mercat, amb la prioritat de disminuir els efectes adversos d’aquesta situació en les empreses.

Fins ara, s’han acompanyat més de dues-centes persones amb assessoraments personalitzats a través d’una xarxa de cent persones mentores. 

La metodologia d’una entitat prestigiosa per accelerar les pimes

Barcelona Activa, que és l’entitat que organitza el programa, és una de les cent entitats d’arreu del món que ha adoptat aquesta metodologia, basada en el Venture Mentoring Service, de la universitat nord-americana MIT, una de les més prestigioses a escala global.

La finalitat del Mentoring Programme és fomentar l’acceleració de les pimes i reforçar el teixit empresarial de la ciutat i l’ocupació amb la creació de llocs de treball de qualitat.

Barcelona Activa té també altres projectes de mentoria, com el programa Lidera, que s’adreça a dones executives i emprenedores, a més de mentories adreçades a les empreses emergents de les incubadores dels equipaments ubicats al 22@: Glòries, Almogàvers i Media-TIC.

 

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades