Viu Montjuïc, un cap de setmana d’activitats culturals i de lleure per a tots els gustos i edats

El 16 i 17 d’octubre més d’una vintena d’equipaments del parc de Montjuïc oferiran itineraris guiats, intervencions participatives, jocs de pistes, concerts i espectacles de dansa i teatre per a tots els gustos i edats.

01/10/2021 13:02 h

Ajuntament de Barcelona

En aquesta primera edició del Viu Montjuïc, que vol acabar sent una cita anual, hi haurà més de setanta activitats per redescobrir el parc, visibilitzar-ne els equipaments i gaudir dels seus espais verds, esportius i d’esbarjo. Per poder accedir-hi, caldrà fer una reserva prèvia. Les inscripcions s’obriran dilluns, 4 d’octubre, a les 16.00 hores, al web https://www.barcelona.cat/montjuic, on trobareu tota la programació.

Viu Montjuïc és una iniciativa col·laborativa, coorganitzada i finançada pels mateixos equipaments, pel Districte de Sants-Montjuïc, l’Institut de Cultura de Barcelona i la Direcció de Turisme i Indústries Creatives, que a través de l’impost turístic pretén impulsar iniciatives per millorar el lleure i gaudir d’un espai públic verd i cultural de qualitat. A més, forma part del Pla d’actuació del parc de Montjuïc 2019-2029, elaborat amb entitats socials, veïnals i culturals per visibilitzar l’activitat cultural del parc, crear-hi nous espais i usos compartits i establir sinergies entre els equipaments, amb la voluntat de recuperar l’esperit de l’Exposició Internacional del 1929.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia