Actuacions de millora en més de la meitat d’escoles bressol municipals

Amb el lema “Cuidem les bressol”, la ciutat comença aquest estiu un programa per a la cura i el manteniment de les escoles bressol municipals, amb una setantena d’actuacions en 55 centres. Els plans d’actuació previstos giren entorn d’uns patis verds i oberts, un pla de pintura integral, un pla de transició energètica i confort tèrmic i altres treballs i intervencions d’ampliació, reforma i millora.

01/08/2022 12:06 h

Ajuntament de Barcelona

Els patis de les escoles bressol són també, en molts casos, espais oberts al barri. El projecte convertirà aquests espais lúdics i educatius de 26 escoles bressol en zones naturalitzades, amb la introducció de jardineres i un total de 3.366 plantes. A més, inclourà jocs per a la mainada i patis de lactants.

Pel que fa l’interior de les escoles bressol, el pla de pintura integral preveu pintar 18 centres de la ciutat per millorar-ne la qualitat mitjançant noves propostes cromàtiques, amb colors suaus que generen lluminositat i benestar.

També es duran a terme tasques de millora d’instal·lacions de climatització en 15 escoles bressol municipals, unes actuacions que s’allargaran fins a finals d’any. Tenen l’objectiu doble de millorar-ne el confort tèrmic i d’apostar per l’ús d’energies renovables.

Finalment, es faran intervencions de reforma i rehabilitació en espais de 13 escoles bressol de la ciutat, que inclouen la renovació de finestres, estances, aules, despatxos o instal·lacions, entre d’altres.

Etiquetes associades a la notícia