Comença la preinscripció a les escoles bressol municipals per al curs 2023-2024

Obertes les preinscripcions a les escoles bressol de la ciutat per al curs 2023-2024, amb un total de 8.891 places als 105 centres de la xarxa municipal. Les sol·licituds es poden presentar fins al 17 de maig i s’ha fer de manera telemàtica a través del portal de tràmits.

04/05/2023 12:10 h

Ajuntament de Barcelona

L’oferta de places és de 4.766 per a nou alumnat nascut els anys 2021, 2022 i 2023. D’aquestes places, 488 estan reservades a infants amb necessitats educatives especials.

Com a novetat, el proper curs es posaran en marxa dues escoles noves: l’EBM Can Rosés, al districte de les Corts, i l’EBM Teixonera, al districte d’Horta-Guinardó. També hi haurà dues escoles que es traslladaran, s’ampliaran i canviaran de nom: l’EBM Pere Calafell (ara EBM Esquitx), al districte de Sant Martí, i l’EBM Torre del Rellotge (ara EBM Trinitat Nova), al districte de Nou Barris.

El calendari de preinscripció i matrícula per al proper curs és el següent:

  • Publicació de l’oferta de places: dimecres 3 de maig
  • Període de presentació de sol·licituds: del 4 al 17 de maig, ambdós dies inclosos
  • Publicació de la llista provisional de sol·licituds de preinscripció: dimecres 24 de maig
  • Període de presentació de reclamacions: del 25 al 31 de maig, ambdós dies inclosos
  • Dia del sorteig del número de desempat: divendres 2 de juny, a les 11.30 hores, a la sala d’actes de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB, plaça d’Espanya, 5)
  • Publicació de la llista definitiva de sol·licituds de preinscripció: dimarts 6 de juny
  • Publicació de la llista d’infants admesos i, si escau, de la llista d’espera: dimecres 14 de juny
  • Període de matriculació: del 15 al 21 de juny, ambdós dies inclosos. En aquest cas, la direcció de les escoles bressol i llars d’infants trucarà directament a les famílies per donar-los cita prèvia.

Les famílies que necessitin acompanyament en el tràmit de preinscripció telemàtica el poden sol·licitar amb cita prèvia al centre escollit com a primera opció, a través del telèfon o del correu electrònic.

Etiquetes associades a la notícia