S’obre el procés de preinscripció a les escoles municipals de música de la ciutat

Del 3 al 10 de maig comença el procés de preinscripció per a nou alumnat a les escoles de música de Barcelona per al curs 2023-2024. L’oferta de places és de 566 en total a les cinc escoles municipals, distribuïdes per grups d’edat i especialitats instrumentals, incloent-hi els programes de llarga durada i els tallers de durada anual.

03/05/2023 15:41 h

Ajuntament de Barcelona

Les sol·licituds s’han de presentar de manera telemàtica a través de les pàgines web dels diferents centres: EMM Can Fargues, EMM Can Ponsic, EMM Eixample – Joan Manuel Serrat, EMM Nou Barris i EMM Sant Andreu – Mestre Pich Santa Susana. També es poden fer de manera presencial amb cita prèvia al centre escollit.

El calendari del procés de preinscripció a les escoles de música municipals de Barcelona és el següent:

  • Publicació de la relació d’inscrits: 12 de maig
  • Convocatòria per a la realització d’exercicis musicals per a alumnat a partir de 8 anys: entre el 16 i el 23 de maig
  • Publicació de l’alumnat admès: 8 de juny
  • Període per formalitzar la matrícula: del 12 al 23 de juny de 2023

Les famílies amb dificultats econòmiques poden sol·licitar una bonificació per als programes de llarg recorregut, que pot arribar a cobrir el 30%, el 50% o el 70% del total de l’import del curs.

Activitats d’estiu

Les escoles municipals de música de Can Fargues, Can Ponsic i Nou Barris oferiran 145 places perquè l’alumnat pugui gaudir d’activitats engrescadores durant les vacances d’estiu. Les inscripcions també s’han de fer directament a la pàgina web de cada centre.

Etiquetes associades a la notícia