El Balcó Gastronòmic del Port Olímpic defineix tres nous restaurants

BSM ha adjudicat tres noves iniciatives culinàries al Balcó Gastronòmic del Port Olímpic, que mantenen l’aposta per un model de restauració atractiu per a diferents públics i basat en la qualitat, la diversitat i el compromís amb l’alimentació sostenible i saludable.

10/07/2023 16:56 h

Ajuntament de Barcelona

Els tres nous projectes s’afegeixen als altres set, adjudicats a finals de l’any 2022. En total es disposarà de l’oferta de restauració següent:

  • Cuines del món – innovació: El Tribut (nova adjudicació)
  • Cuina flexitariana: Super Local (nova adjudicació)
  • Cantina: Casa Carmen (nova adjudicació)
  • Cuines del món – innovació: Grup Sagardi
  • Cuines del món – innovació: Pantea Group
  • Gastronomia blava: El Cangrejo Loco
  • Cuina catalana: La Fonda del Port Olímpic
  • Cuina del Mediterrani: La Barca del Salamanca
  • Cuina del mar: La Taberna Gallega de Marcos
  • Aperitiu: Platets

La resta de l’oferta culinària del nou Port Olímpic es completarà a principis del 2024, un cop s’adjudiquin l’últim restaurant i les tres botigues gastronòmiques. El Balcó Gastronòmic vol ser un espai de restauració singular a la primera línia del litoral barceloní que inclogui tot tipus de gastronomies, des d’opcions innovadores vinculades a la cuina de fusió fins a cuina de mercat d’arrel mediterrània.

A punt per a l’estiu del 2024

Aquest mes de juliol comença la segona fase d’obres del Balcó Gastronòmic, un cop completat l’enderroc de les antigues estructures del moll de Gregal. La nova àrea ocuparà una superfície total de 24.000 metres quadrats, 8.000 dels quals per a espais de restauració.

La construcció del Balcó Gastronòmic s’acabarà a finals de l’estiu del 2024, coincidint amb l’inici de la Copa Amèrica de Vela, que farà del Port Olímpic la base de les competicions femenines i juvenils.

Notícies relacionades