El festival de flamenc Desvarío torna a Nou Barris

Del 17 al 22 de juliol el districte de Nou Barris tornarà a ser l’escenari d’una edició del festival de flamenc Desvarío, en el marc de la programació del Festival Grec. Com a novetat d’enguany, els primers dies es dedicaran a xerrades centrades en la figura de Juan Ortiz Nuevo, investigador, documentador, divulgador i renovador del flamenc. Entre el dijous i el dissabte se celebraran els concerts de Rosario la Tremendita, Rafael Riqueni, David Peña Dorantes i Renaud Garcia-Fons, Esperanza Fernández i Miguel Ángel Cortés, Ana Morales i Anna Colom i el cor del Proyecto Vozes.

10/07/2023 13:22 h

Ajuntament de Barcelona

Els sis concerts del festival Desvarío es duran a terme al pati de la seu del Districte de Nou Barris entre els dies 20 i 22 de juliol. Les entrades costen 15 euros i es poden comprar per internet, a excepció del concert del 22 de juliol, a càrrec d’Anna Colom i el cor del Proyecto Vozes, que serà gratuït fins a completar l’aforament.

Les presentacions, conferències i taules rodones del festival, que es duran a terme a la seu i a la biblioteca del districte, també són gratuïtes, amb accés lliure i aforament limitat.

Etiquetes associades a la notícia