Fira de Barcelona, llesta per rebre grans esdeveniments el 2021

Fira de Barcelona està treballant per normalitzar progressivament el calendari firal durant el 2021 amb la celebració d’importants esdeveniments presencials internacionals i professionals als recintes de Montjuïc i Gran Via, a més de l’activitat en altres països. Tot i la pandèmia, que va obligar a posposar la gran majoria de salons previstos per a aquest any i a implementar una estricta política de contenció de costos, els resultats econòmics del 2020 han estat de més de vuitanta milions d’euros.

18/12/2020 12:57 h

Ajuntament de Barcelona

Fira de Barcelona s’ha fixat l’objectiu d’assolir uns ingressos superiors als 125 milions d’euros el 2021 i de ser de nou un motor econòmic i social per a les empreses, sobretot pimes, i per al país.

A més, l’any que ve se seguirà desenvolupant el pla d’ampliació del recinte de Gran Via, que suposarà un increment del 25% de la seva superfície actual i permetrà el creixement dels salons existents i la captació d’esdeveniments nous.

Grans celebracions internacionals previstes

  • Alimentaria, del 17 al 20 de maig, que reuneix una de les ofertes més importants de la indústria agroalimentària a Europa.
  • Integrated Systems Europe (ISE), de l’1 al 4 de juny, que és el saló més important del món de la indústria audiovisual.
  • MWC, del 28 de juny a l’1 de juliol, que és la fira internacional més gran de les comunicacions mòbils.

Altres salons professionals destacats

També es preveu la celebració d’altres fires referents de la institució com l’Automobile Barcelona, el Barcelona Bridal Fashion Week o el Saló de l’Ensenyament.

Al calendari també hi figuren destacats esdeveniments organitzats per altres operadors com el Seafood Expo Global / Seafood Processing Global, el més important sobre productes del mar i que fins ara tenia lloc a Brussel·les, o el congrés IAAPA Expo Europe, de parcs d’atraccions i oci.

A més, tornaran altres esdeveniments com el Sónar o el Barcelona Meeting Point, entre d’altres.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia