Formula 1 Fan Festival, arriba l’F1 a la ciutat

Del 15 al 22 de juny se celebrarà el Formula 1 Fan Festival, una sèrie d’activitats per celebrar l’arribada del Campionat del Món de Fórmula 1 a Catalunya i per acostar aquest esport a la ciutadania. Disposarà d’un Fan Village a la plaça de Catalunya, i pilots actuals d’F1 conduiran els vehicles monoplaça pel passeig de Gràcia el 19 de juny.

15/05/2024 09:26 h

Ajuntament de Barcelona

El Formula 1 Barcelona Fan Village se situarà a plaça de Catalunya i es podran trobar monoplaces d’F1 exposats, rèpliques d’un box per dins, d’un podi i d’un trofeu, així com activitats de simulació de Pit Stop, botigues de marxandatge de productes oficials d’F1, entre altres. També hi haurà un escenari amb una pantalla gegant amb entreteniments, activitats i des d’on es podrà seguir en directe la sessió de classificació del FÓRMULA 1 ARAMCO GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2024, que se celebrarà del 21 al 23 al circuit. A més, hi haurà concerts a les nits.

El Formula 1 Live Barcelona Road Show se celebrarà la tarda del 19 de juny, en què alguns dels pilots actuals d’F1 conduiran els seus cotxes pel passeig de Gràcia i per davant d’edificis emblemàtics de la ciutat. Quan acabi el Road Show els pilots passaran pel Fans Forum, que tindrà lloc a l’escenari del Fan Village.

Etiquetes associades a la notícia