Obert el termini de sol·licitud de la convocatòria general de subvencions per al 2024

La partida pressupostària per a aquest any s’ha incrementat un 6,1%, fins als 22,5 milions d’euros, per a projectes, activitats i serveis de ciutat i de districte de 25 àmbits diferents i 106 programes.

08/01/2024 13:17 h

Ajuntament de Barcelona

La convocatòria està oberta fins al dia 25 de gener, i les sol·licituds s’hi han de presentar de manera telemàtica, com en edicions anteriors.

L’any 2023 s’hi van presentar un total de 5.891 sol·licituds, un 60% dels àmbits de ciutat i un 40% dels de districtes. Al voltant del 80% provenien d’associacions.

Les propostes d’activitats han de fomentar l’interès públic o social amb finalitats com, per exemple, millorar la cohesió i la inclusió social, fer front a l’emergència climàtica o fomentar els valors del civisme i la convivència. Com a novetat, s’hi inclou la finalitat de promoure el creixement de la pràctica esportiva i del teixit esportiu com a element clau en la qualitat de vida de la ciutadania.

Es tracta de la convocatòria anual de més envergadura de l’Ajuntament. Hi participen fins a vint comissions de valoració municipal, que es preveu que emetin una resolució provisional al mes de maig i la resolució definitiva al juliol, amb l’objectiu que els pagaments es facin a partir de la segona meitat de l’any.

Etiquetes associades a la notícia