Acabada la primera promoció d’habitatge públic a l’Espai Germanetes

La primera promoció de l’Espai Germanetes, a l’illa de l’Eixample delimitada pels carrers del Comte Borrell, Consell de Cent i Viladomat, ja està a punt. Es tracta de 35 habitatges, 30 dels quals són de lloguer social i la resta es destinaran a situacions especials i emergències provinents dels serveis socials. La inversió municipal ha estat d’uns cinc milions d’euros.

12/12/2020 12:54 h

Ajuntament de Barcelona

La previsió és que el lliurament de les claus tingui lloc les properes setmanes. Tots els habitatges consten de dos dormitoris i s’han distribuït de la manera següent: un habitatge adaptat, set d’adjudicats per criteris territorials, tres per a famílies monoparentals, nou per a persones de menys de 35 anys i deu per a famílies segons criteris generals.

La promoció, a la qual s’accedeix pel carrer del Comte Borrell, 159, coincideix amb tres promociones més d’habitatge públic. Al novembre es va entregar una promoció de 13 pisos de lloguer assequible a la via Augusta, 401-403, i a principis del 2021 es lliuraran 49 habitatges adaptats per a gent gran al carrer d’Alí Bei, 100-102, també a l’Eixample, i 17 pisos de lloguer assequible al carrer de Cal Cisó, 50-58.

En total l’Ajuntament té en marxa 73 promocions d’habitatge públic i protegit a la ciutat, 15 de les quals ja s’han entregat, 20 es troben en procés de construcció i 38 en redacció de projecte.

Etiquetes associades a la notícia