Comença la urbanització de l’entorn de les cases barates del Bon Pastor

Es millorarà un espai d’uns 21.000 m², entre els carrers de la Tallada, Biosca, Sant Adrià i el passeig de Mollerussa, a Sant Andreu, on es crearan noves zones verdes i es millorarà la connectivitat i l’accessibilitat. S’hi invertiran uns 6 milions d’euros i es preveu que els treballs s’acabin l’octubre del 2022.

26/06/2021 10:12 h

Ajuntament de Barcelona

Avança la transformació de l’àmbit de les antigues cases barates del Bon Pastor. L’Institut Municipal d’Urbanisme (IMU) ha iniciat les obres d’arranjament de l’espai públic que envoltarà els cinc edificis de la quarta fase del procés de remodelació del barri.

La remodelació de la zona de les cases barates del Bon Pastor consta de cinc fases, tres de les quals ja s’han completat. La urbanització de la quarta fase, que comença ara, s’ha definit a través d’un procés participatiu per recollir les aportacions dels veïns i veïnes del barri.

L’illa tindrà una plaça central, nous espais amb jocs infantils, jocs de taula i una àrea de pícnic per fomentar els usos veïnals de l’espai. A més, hi haurà enjardinament nou amb 14.000 m² de superfície de verd, il·luminació LED, sistemes de drenatge sostenible i nou mobiliari urbà, com cadires, bancs, papereres, pilones, aparcaments per a bicicletes i fonts.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades