Torna la música a l’Estadi Olímpic

Dissabte es recupera l’activitat musical a l’Estadi Olímpic amb el concert del músic i compositor Nil Moliner. El format del concert estarà adaptat als requeriments sanitaris actuals per a activitats culturals realitzades a l’aire lliure, amb un màxim de 3.000 persones, assegudes i amb assignació prèvia dels seients.

28/05/2021 20:49 h

Ajuntament de Barcelona

El concert de Moliner marca la culminació de la represa de l’activitat cultural i d’oci als equipaments de la muntanya de Montjuïc, que ja va incloure el concert pilot de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi o els concerts de Sidecar i Carlos Sadness al Sant Jordi Club.

Des de la fi del confinament, l’activitat cultural i esportiva a l’Anella Olímpica s’ha mantingut amb els requeriments sanitaris de cada moment. Així, l’estiu del 2020 va ser un dels escenaris del Festival Cruïlla XXS i des del gener del 2021 hi han tingut lloc actes culturals i esportius com el Dansa Ara o el Campionat d’Atletisme Indoor. En total, s’han generat més de 30.000 experiències segures a les instal·lacions olímpiques.

Un estiu amb molta música

Les indústries culturals són un dels sectors que més ha patit les conseqüències econòmiques de la pandèmia, molt especialment les relacionades amb la producció i la celebració de festivals i concerts. En aquest context, el consistori, juntament amb Barcelona de Serveis Municipals (BSM), ha posat en marxa una nova línia de subvencions dotada amb 500.000 euros i destinada a reduir despeses operatives de l’organització de concerts de gran format. La convocatòria està oberta fins a l’1 de juny.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades