Nova edició del festival “Viu Montjuïc”, el 7 i 8 d’octubre

El cap de setmana del 7 i 8 d’octubre se celebrarà una nova edició del “Viu Montjuïc”, una iniciativa per donar a conèixer l’oferta cultural i de lleure del parc de Montjuïc que se celebra per tercer any consecutiu. La programació inclou més de seixanta activitats i la participació de més de trenta equipaments.

28/09/2023 11:41 h

Ajuntament de Barcelona

Itineraris guiats per la natura, espectacles de dansa i teatre, concerts, exposicions i portes obertes en equipaments són bona part de les propostes que inclou l’agenda de la tercera edició del “Viu Montjuïc”. Es tracta d’una festa consolidada al districte de Sants-Montjuïc que posa en relleu la riquesa cultural i natural d’aquest entorn de la ciutat, on conviuen parcs, museus, biblioteques, centres cívics o teatres que ofereixen activitats per a tota la ciutadania durant tot l’any.

Novetats de la tercera edició

La incorporació de més entitats, com els centres cívics Casa del Rellotge i La Cadena o el Mira Digital Arts Festival, ha permès ampliar la diversitat de propostes de cultura i lleure del projecte. N’és un exemple l’itinerari inaugural del sender Montjuïc 360º, de Foment Excursionista de Barcelona, la primera ruta homologada per la Federació d’Entitats Excursionistes que es desplega íntegrament per Barcelona.

La programació aplega propostes per a tots els públics i es pot consultar al web de “Viu Montjuïc”.

Etiquetes associades a la notícia