Canvis de competències en el Govern municipal

Laia Bonet, tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana, incorpora a les seves competències la Mobilitat, depenent de la Tinença d’Alcaldia d’Ecologia Urbana.

17/09/2021 14:52 h

Ajuntament de Barcelona

Fins ara, aquesta cartera era responsabilitat de Rosa Alarcón, que passa a ser la nova portaveu del Grup Municipal Socialista i s’incorpora per tant a la Junta de Portaveus. Alarcón manté la Regidoria del Districte d’Horta-Guinardó.

El Govern incorpora, a més, Pau Solanilla com a comissionat de Promoció de Ciutat. Actualment és director de Relacions Globals de la Digital Future Society a la Fundació Mobile World Capital Barcelona i anteriorment havia estat assessor a la Secretaria d’Estat per a la UE del Ministeri d’Afers Exteriors i de Cooperació, assessor al Parlament Europeu i cap del Gabinet de Direcció i Comunicació a l’Institut Europeu de la Mediterrània, entre d’altres.

Aquests canvis organitzatius pretenen reforçar el posicionament estratègic de Barcelona en el context postcovid, vinculant la mobilitat a la digitalització, la sostenibilitat i els projectes de gestió intel·ligent i electrificació presentats als fons Next Generation de la Unió Europea.