Aposta pel talent digital local al 4YFN

Barcelona Activa acompanyarà 32 empreses emergents barcelonines en l’edició d’enguany del 4YFN, la fira de referència que té lloc paral·lelament al Mobile World Congress (MWC), que celebra el desè aniversari consolidada com a plataforma de connexió entre persones emprenedores, corporacions i inversors.

21/02/2024 11:01 h

Daniel Guillen

Aquesta edició disposarà de l’estand més gran d’aquests deu anys, amb una àrea de 202 metres quadrats, el doble que l’any passat. Com a novetat, algunes de les empreses emergents tindran un aparador per fer demostracions en temps real de les seves innovacions.

Barcelona Activa també contribuirà al contingut oficial del 4YFN liderant diferents taules rodones en què es debatran les tendències actuals en àmbits estratègics. Entre les activitats pròpies de l’estand hi haurà una sessió de talent digital amb empreses que contracten persones formades a la IT Academy, una taula rodona amb corporacions que formen part de la plataforma Connectio o una sessió de treball en xarxa amb mentores de Lidera, la iniciativa de suport a dones professionals, directives i emprenedores.

Innovació i tecnologies avançades

En el food corner que s’habilitarà a l’estand de Barcelona Activa s’hi podran degustar mostres de projectes d’alimentació o innovació desenvolupats amb l’agència. Les empreses emergents també podran presentar a inversors potencials els seus projectes de diversos sectors d’activitat, com ara el healthtech, la ciberseguretat, l’energia, l’sportstech o el gaming, entre altres.

Etiquetes associades a la notícia